Krachttoer: hét Friese arbeidsmarkt event van 2023

Fryslân Werkt schudt de arbeidsmarkt op met een bijzonder evenement dat je niet wil missen!

De krapte op de arbeidsmarkt neemt sinds corona historische proporties aan, en dat is niet de enige stevige uitdaging voor organisaties in Friesland. Wat speelt er nog meer, wat gaat er de komende tijd veranderen en hoe kun je hierop anticiperen? Wim Davidse geeft je tijdens Krachttoer het antwoord op deze vragen en legt je uit hoe je van de uitdagingen zelf een succes kan maken.

In verschillende sessies gaan experts dieper in op thema’s als: aanstekelijk werkgeverschap, werkgeluk, de psychologie achter solliciteren, cultuursensitief werken en talentgericht werken. Het belooft een geweldige middag te worden.

Bekijk hier het programma en alle sessies

Over Wim Davidse

Als je zijn blogs en artikelen nog niet kent, dan raden we je zeker aan om hem te volgen op LinkedIn. Wim is arbeidsmarktstrateeg en spreekt bevlogen over de laatste ontwikkelingen. Hij geeft scherpe en verrassende inzichten over bijvoorbeeld aanstekelijk werkgeverschap, grijswerken, hoogopgeleidenoverschot en organisatietekort.

  • Wanneer: 23 maart 2023 van 14.00 tot 17.00 uur
  • Waar: Schouwburg De Lawei, Drachten
  • Voor wie: al onze partners en werkgevers in Friesland. Iedereen is welkom: jobcoaches, beleidsmedewerkers, accountmanagers, teamleiders, managers en bestuurders van onze partners, maar zeker ook (HR-medewerkers van) Friese werkgevers.

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op