Hoe werkt het

Spoorboekje Banenafspraak

Als u een medewerker uit de doelgroep banenafspraak in dienst wilt nemen, dan heeft u vast een aantal vragen. Het Spoorboekje Banenafspraak helpt u op weg met de belangrijkste onderwerpen, regelingen, aandachtspunten en tips.

Zelf aan de slag

U kunt zelf op zoek naar passend personeel via de Kandidatenverkenner. Met deze verkenner kunt u geanonimiseerde profielen bekijken van de kandidaten die vallen onder de Banenafspraak én de kenmerken zien van deze mensen: zoals reisafstand, opleidingsniveau, het aantal uur dat een kandidaat wil werken, en in welke mate ze beschikbaar zijn voor werk.

Vindt u interessante profielen, dan geeft u dit door aan het Werkgeversservicepunt. Aan de hand van uw vraag leggen wij vervolgens de verbinding tussen u en de potentiële werknemer(s).

Direct accountmanager inschakelen

Onze accountmanagers hebben een groot en divers bestand met gemotiveerde werkzoekenden die op basis van de mogelijkheden binnen uw bedrijf aan de slag kunnen. Wij voeren deze matching kosteloos voor u uit en adviseren u graag over de mogelijke voorzieningen.

Met een gratis werkgeversscan brengen we de werkprocessen in uw bedrijf in kaart. Binnen deze werkprocessen worden taken geïdentificeerd die geschikt zijn voor mensen met een arbeidsbeperking. Deze aanpak maakt het ook mogelijk om uw hoger gekwalificeerde collega’s op hun kerntaken in te zetten. Bij deze herverdeling van taken staat de kwaliteit van arbeid van alle betrokken medewerkers voorop.

Onze accountmanagers kunnen u meer vertellen over deze voordelen en in welke mate zij voor u van toepassing zijn.
Annette Bliek
Caparis - Gemeente Smallingerland, Opsterland, Leeuwarden, Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel
06-10783911
Gaatse Westra
Pastiel - Gemeente De Fryske Marren
06-53763830
Alle accountmanagers

Neem contact op met

Bezig met laden
Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.