6 april: 3e Online Banenmarkt Friesland

Na het grote succes van de voorgaande edities van de Online Banenmarkt Friesland, organiseert Fryslân Werkt! weer een nieuwe editie. Deze vindt plaats op dinsdag 6 april tussen 10.00 en 13.00 uur. 

Over de Online Banenmarkt

De banenmarkt zal ook dit keer plaatsvinden via de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Friesland’, maar zal nu in 10 regio’s tegelijk plaatsvinden. Het doel is om de perfecte match tussen werkgevers en werkzoekenden te creëren. 

In de LinkedIn-groep kunnen werkgevers en intermediairs altijd hun vacatures plaatsen. Ook kunnen werkzoekenden hier een persoonlijke pitch plaatsen of hun cv delen. Dit kan echter niet tijdens het live event. Op dat moment worden er alleen vacatures geplaatst.

Deze editie wordt er voor het eerst gebruik gemaakt van een livestream, in samenwerking met de online banenmarkten van Drenthe en Groningen. Met een live journaal, leerzame workshops, leuke video’s en de ruimte om live je vragen te stellen. Een link hiernaar delen we voorafgaand in de groep!

Aanmelden

Wil je ook lid worden of ken je iemand die van deze banenmarkt moet weten? Zoek in de LinkedIn zoekbalk op ‘Online Banenmarkt Friesland’ en meld je aan. Of ga direct naar: https://bit.ly/Groep-Online-Banenmarkt-Friesland

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op