Dag van de Duizend Voorbeelden

Goed voorbeeld doet goed volgen. En om te laten zien hoeveel verrijking en verbinding inclusief ondernemen met zich meebrengt, organiseert ‘Op naar de 100.000 banen’ voor het tweede achtereenvolgende jaar de ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’. Dan vertellen inclusieve ondernemers hun verhaal om collega-ondernemers te inspireren. Zo creëren we als een olievlek steeds meer banen voor mensen met een arbeidsbeperking. 

Fryslân Werkt! doet mee

Wij zetten goede voorbeelden van inclusief ondernemen graag in het zonnetje. Als schouderklopje voor de ondernemer zelf en ter inspiratie voor andere ondernemers die misschien nog net dat ene zetje nodig hebben. Op verschillende plaatsen in het land vinden evenementen en ludieke acties plaats om de verhalen over inclusief ondernemen en de Banenafspraak te verspreiden. Dat kan variëren van pop-up workshops, een open dag, een meet & greet met potentiële kandidaten, een inspiratie-ontbijt of een tour langs werkgevers.

Cadeau-actie
Talloze ondernemers die al actief zijn rondom de Banenafspraak ontvangen op deze dag een attentie. En met hun voorbeeldverhaal en tips uit de praktijk bereiken we weer nieuwe ondernemers die aan de slag kunnen gaan met mensen met een arbeidsbeperking. Deze ondernemers ontvangen ook een cadeau om hen te enthousiasmeren.

Lees meer over Op naar de 100.000 banen.

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op