Digitale Meet&Greet XXL

Op donderdag 1 april van 13.00-17.00 uur organiseren we samen met Onbeperkt aan de Slag de digitale Meet&Greet XXL. De Meet&Greet XXL is speciaal gericht op werkgevers die openstaan voor mensen met een arbeidsbeperking. U ontmoet digitaal gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking die heel graag bij u aan de slag willen of u willen spreken over de mogelijkheden, nu of in de toekomst.

Kosteloos aanmelden
Wilt u kennis maken met de doelgroep of heeft u al een concrete vacature? Meld u kosteloos aan! Bij uw aanmelding kunt u kort omschrijven waar u naar op zoek bent of wat uw vacature inhoudt.

De ontmoeting
De digitale Meet&Greet XXL vindt online plaats via het PowerPunt van Onbeperkt aan de Slag, dat mogelijk is gemaakt door VodafoneZiggo. In het online programma PowerPunt voert u 1 op 1 videogesprekken van maximaal 10 minuten per werkzoekende. Wij zorgen er voor dat alle afspraken voor u staan ingepland met gemotiveerde kandidaten. Zij hebben vooraf aangegeven met u in gesprek te willen gaan.

Ontbijt vol inspiratie
Daarnaast nodigen wij u graag ‘s ochtends uit om deel te nemen aan het ontbijt waarbij diverse sprekers u inspireren met verhalen en ervaringen over de waarde van werken met mensen met een arbeidsbeperking. Het ontbijt krijgt u van ons op de plek waar u dat wenst: thuis of op kantoor! Het ontbijt wordt aangeboden door de ABN AMRO bank.

Programma ontbijtsessie

  • 08.00 uur Inloop via Microsoft Teams
  • 08.15 uur Opening door Saskia Rosmalen, directeur Onbeperkt aan de Slag
  • 08.25 uur In gesprek met wethouder Friso Douwstra, voorzitter WSP Fryslân Werkt!
  • 08.40 uur Verhaal uit de praktijk van Carola van Nuil, Social Impact Spits bij Onbeperkt aan de Slag
  • 08.50 uur Werkgever uit de regio: Vera van der Weide, HR-manager van Nivo
  • 09.10 uur Netwerken
  • 09.30 uur Einde ontbijt

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden voor de Digitale Meet&Greet en/of de ontbijtsessie tot en met 11 maart 2021. Na uw aanmelding ontvangt u van Onbeperkt aan de Slag alle verdere informatie over het proces en de werkwijze.

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op