Een dagje mee met KCC

Donderdag 23 januari hebben ruim 30 werkzoekenden kennisgemaakt met de verschillende soorten werk en mogelijkheden binnen het klantcontact. Door middel van rondleidingen, workshops en interactieve spelvormen hebben VodafoneZiggo, Belastingdienst, Cendris en Rabobank de werkzoekenden een goede indruk gegeven van het werk van een klantcontactspecialist.

De werkzoekenden hebben veel verschillende aspecten van het werk gezien en ervaren: de belangrijke rol van social media, workshops over communicatieve vaardigheden, het belang van goede klantgesprekken en de uitleg over hoe je een coaxkabel moet gebruiken voor een goede ontvangst voor tv en internet.

Burgemeester Sybrand Buma van Leeuwarden opende de dag en had Anouar en Rysio meegenomen. Zij zitten allebei in groep 8 van de basisschool en liepen een dagje met de burgemeester mee in het kader van 'Baas van morgen'. De dag was compleet verzorgd: lunchen met een prachtig uitzicht vanuit de koepel van de Rabobank, met z’n allen in een taxibus om van de ene werkgever naar de andere te pendelen en de mogelijkheid om na afloop netwerkgesprekken te regelen met de werkgevers. 

De dag is door alle betrokkenen als zeer succesvol en positief ervaren. De deelnemers waren positief verrast over de warme ontvangst, de afwisselende werkzaamheden binnen het klantcontact en de laagdrempeligheid van deze dag om in contact te komen met voor hen onbekend werk. Voor ons én de betrokken werkgevers meer dan genoeg redenen om later dit jaar nog zo'n dag te organiseren!

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op