Groene vingers gezocht!

Op woensdag 20 juni organiseren Tri Groei in Groen, Nordwin College, Leerwerkloket Fryslân en Regionaal Werkbedrijf Fryslân Werkt! een banenmarkt om werkzoekenden én baanveranderaars te interesseren voor de groensector. Locatie van deze banenmarkt: Donkergroen, Harste 5 in Sneek.

Hoveniers, groenvoorzieners, boomverzorgers en andere bedrijven in de groensector staan te springen om nieuw personeel. De reden hiervoor is de vergrijzing onder het huidige personeel, nieuwe ontwikkelingen en het besef dat welzijn en gezondheid niet zonder groen kunnen.

Banenmarkt: kijken, vragen & zelf doen

Tussen 15.00 en 20.00 uur zijn er demonstraties, staan er machines en kun je zelf van alles proberen.  Medewerkers van Donkergroen, Verhoeve Groen (Jirnsum), Hoveniersbedrijf Natuurvol Tuinen (Workum) en Tri Groei in Groen zijn volop aanwezig om alle vragen te beantwoorden en te vertellen over hun vak.

Daarnaast geven het Nordwin College, FIKS - Samen werken aan Infra en Groen en Leerwerkloket Fryslân de werkzoekenden informatie over opleidingen, werken en leren, subsidies, en gevolgen voor een eventuele uitkering.

Meteen doorpakken

Geïnteresseerden die voldoen aan het juiste profiel kunnen deze zomer meteen aan de slag bij één van de deelnemende bedrijven. Iedereen die daarna nog steeds in de groensector wil werken, krijgt een BBL-opleiding niveau 2 of 3 aangeboden bij het Nordwin College. Gedurende de opleiding zijn de deelnemers nagenoeg verzekerd van een baan en hebben ze nadien alle kans op een mooie functie in het groen.

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op