Groot aantal deelnemers Wurk!

Op donderdag 1 juli was de eerste editie van Wurk!; een online event voor werkzoekenden met werkgevers, opleiders, persoonlijk advies & coaching, uitzendbureaus en diverse workshops. Maar liefst 85 standhouders presenteerden hun bedrijven op een speciaal ingerichte pagina van Wurk!.

Via een online beursvloer konden de bezoekers van stand naar stand ‘lopen’. Standhouders konden niet alleen algemene informatie over hun bedrijf, opleidingsaanbod en contactinformatie in hun stand kwijt; ze konden ook met informatie en filmpjes aan werkzoekenden laten zien hoe wat ze precies te bieden hebben of hoe leuk het werk bij hun bedrijf is.

Verder plaatsten de werkgevers en uitzendbureaus hun vacatures en konden werkzoekenden via videobellen 1-op-1 in gesprek met alle standhouders. Bij de workshops konden groepen werkzoekenden tegelijk terecht. De beurs trok maar liefst 571 unieke bezoekers. 

De website wurk2021.nl is nog steeds actief zodat werkzoekenden ook nu nog rustig de (contact)informatie van alle standhouders kunnen bekijken.

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op