Inspiratiedagen 10 & 11 december 2018

Op maandag 10 & dinsdag 11 december organiseren we de Inspiratiedagen Friesland in De Harmonie te Leeuwarden. Twee dagen die bijzonder de moeite waard zijn voor werkgevers én werkzoekenden! Wat staat er op het programma?

Congresdag 10 december - grote werkgevers Noord-Nederland

Op deze dag nemen we de grote werkgevers in Noord-Nederland mee op reis langs bijzondere bestemmingen en onbekende plekken in de wereld van de Noordelijke arbeidsmarkt nu en over vijf jaar. Wat gebeurt er allemaal en welke rol speelt de overheid hierin?

Het belooft een boeiende dag te worden met sprekers als Christien Bronda (directeur Participatie en Decentrale Voorzieningen bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en professor Erik Scherder. Onze reisleiders nemen u graag mee op reis zodat u met andere ogen gaat kijken naar innovatief personeelsbeleid, inclusief ondernemen, het binden en boeien van personeel én de internationale arbeidsmarkt.

Inspiratiedag 11 december - mkb Friesland

Alle Friese mkb'ers worden door Allard Droste en Bram Moszkowicz meegenomen in een bijzonder programma waarbij u kennis maakt met nieuwe denkroutes en tot nieuwe inzichten komt. Deze dag biedt ook volop mogelijkheden voor nieuwe ontmoetingen en daarmee kansen om uw netwerk uit te breiden met andere werkgevers en nieuwe talenten.

Allard Droste, directeur van metaalbewerkingsbedrijf Aldowa, houdt u een spiegel voor waardoor u met andere ogen naar uw bedrijf gaat kijken. Daarnaast spreekt Bram Moszkowicz onder andere over mentale veerkracht en het overwinnen van tegenslagen. 

Inspiratiedag 11 december - werkzoekenden

Cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom laten zien dat keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als dat u misschien denkt. Daarnaast spreekt Bram Moszkowicz over mentale veerkracht en het overwinnen van tegenslagen en Milo Berlijn neemt u mee in een verhaal over passie, inspiratie, motivatie en plezier.

De hele dag kunt u terecht op de Inspiratiemarkt. Laat onze portretfotograaf kosteloos een mooie foto van u maken, bepaal zelf welke workshops u bezoekt en geef u op voor de 'Networktables' om te netwerken met werkgevers. Het doel van deze dag is om inspiratie op te doen, nieuwe inzichten te krijgen en uw netwerk te vergroten. Een geweldige kans om contacten te leggen voor een volgende baan?!

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op