Inspiratietour 26 & 28 november 2019

Om werkzoekenden kennis te laten maken met voor hen onbekend werkterrein organiseren we op dinsdag 26 en donderdag 28 november een Inspiratietour langs diverse werkgevers. 

Deelnemers

Vanuit maar liefst 12 dorpen en steden vertrekken bussen met daarin werkzoekenden die op dit moment allemaal een uitkering van hun gemeente of UWV ontvangen. De bus neemt de deelnemers mee naar verschillende werkgevers die op zoek zijn naar personeel en we laten hen verschillende kansberoepen zien. We nodigen de deelnemers ook uit voor een introductiebijeenkomst zodat ze goed voorbereid aan de Inspiratietour beginnen. 

Doel

Vaak blijven mensen zoeken naar werk in branches die bij hun bekend zijn, maar waar nu geen of nauwelijks werk meer in te vinden is. Met de Inspiratietour willen we de werkzoekenden in beweging krijgen, hun interesse wekken voor verschillende branches en hun weer in mogelijkheden laten denken.

Aanmelden

Werkzoekenden die nu een uitkering ontvangen kunnen zich aanmelden voor de Inspiratietour. In het aanmeldformulier staat vermeld wanneer de Inspiratietour vanuit de verschillende locaties vertrekt en wanneer de introductiedag is. VOL=VOL!

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op