Kijkje in de keuken bij Van Smaak

Eind september zijn onze accountmanagers uit NoordOost Friesland op werkbezoek geweest bij Van Smaak in Drachten. Van Smaak richt zich op de maaltijdservice aan ouderen en mensen met een beperking thuis, voor zorginstellingen en bedrijven. Daarnaast bezorgt Van Smaak (samen met Poiesz supermarkten) ook boodschappen aan huis.

    

Prachtig om te zien dat de bezorgers Van Smaak niet simpelweg de maaltijd bezorgen, maar ook oog hebben voor de mens bij wie ze thuis komen. Even de post meenemen, het vlees in stukjes snijden of een praatje maken; het hoort er gewoon bij! Het oog hebben voor de mens bij wie het eten wordt bezorgd zagen we ook terug in de manier waarop de maaltijd wordt bereid. Geen zout, minder vet, glutenvrij, een kleine of juist een grote portie; elke maaltijd wordt aangepast aan de wensen van de klant. 

De bezorging van de maaltijden gaat gepaard met een beperkt aantal uren per dag. Hierdoor zijn dergelijke banen ideaal voor werkzoekenden die weer een werkritme willen opbouwen, onder de mensen willen komen of nog maar een paar werkuren nodig hebben om uit de uitkering te kunnen komen. 

Niet alleen in de bezorging kan Van Smaak nieuwe medewerkers gebruiken, ook in de keuken kunnen er nog nieuwe collega's bij. Aan onze accountmanagers dus de taak om hun ogen en oren op te houden!

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op