Nieuwe projectleider Leerwerkloket

"Een bijdrage leveren aan de loopbaan van iedereen in Friesland die dat nodig heeft. Dat is toch fantastisch!"

In mijn vorige functies heb ik veel mensen gesproken die wel anders willen, maar niet weten hoe ze dat voor elkaar moeten krijgen of waar ze moeten starten. Ook de adviseurs van het Leerwerkloket spreken dagelijks werkenden en werkzoekenden die de wens of noodzaak voelen om te ontwikkelen, maar daar ondersteuning bij nodig hebben. Het Leerwerkloket biedt dat aan! De adviseurs kunnen een advies op maat geven, met behulp van testen en gesprekken. Zo helpen zij de deelnemer met kleine stapjes verandering te realiseren. Prachtig dat dit voor iedereen in Friesland beschikbaar is, onafhankelijk én zonder kosten!

Gelukkig weten steeds meer mensen ons te vinden voor loopbaanadvies. Maar wist je bijvoorbeeld dat wij het taalakkoord uitvoeren? Om zo de taalvaardigheid van werknemers op de werkvloer te verbeteren. Dit heeft op alle fronten een positief effect en staat ook vaak aan de basis van ontwikkeling. Zonder goede taalbeheersing is het volgen van een opleiding of cursus immers best lastig. 
 
Aan mij nu de schone taak om nog meer mensen de weg te laten vinden naar het Leerwerkloket, de groep adviseurs te faciliteren in hun werk, leiding te geven aan het project en de samenwerking tussen alle partijen die zich bezighouden met de arbeidsmarkt te bevorderen. Alles om Leven Lang Ontwikkelen niet een slogan, maar een basisgedachte te laten worden.

Meer weten? Neem contact op met Nynke via nynke.hogenhuis@leerwerkloket.nl, 06-15564241.

 

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op