Online Banenmarkt 15 december 2020

De coronacrisis heeft voor werkzoekenden veel invloed op het vinden van werk. Toch zijn er ook bedrijven die juist nu (tijdelijk) extra personeel nodig hebben. Om de kansen op het vinden van werk voor werkzoekenden te vergroten, organiseren wij de allereerste editie van de Online Banenmarkt Friesland op dinsdag 15 december van 10.00 tot 13.00 uur. Het doel van de banenmarkt is om de perfecte match tussen werkgever en werkzoekende mogelijk te maken.

Wat is de Online Banenmarkt Friesland?
Tijdens de Online Banenmarkt Friesland worden vacatures geplaatst, maar ook andere initiatieven gedeeld. Via de LinkedIn-groep “Online Banenmarkt Friesland” bieden werkgevers, intermediairs en uitzendbureaus vacatures aan, waarop werkzoekenden direct kunnen reageren of een persoonlijke pitch kunnen maken om zichzelf te laten zien.
 
In de LinkedIn-groep kunnen altijd vacatures worden geplaatst. Maar 15 december van 10.00 uur tot 13.00 uur is een centraal moment waarop de meeste werkgevers en werkzoekenden online zijn om direct interactie met elkaar aan te gaan. De vacatures blijven na deze datum nog een tijd in de groep staan. In de vacatures staat vaak wie je kunt benaderen.

Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden is makkelijk. Zorg dat je een LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk kun je zoeken op: ‘Online Banenmarkt Friesland’. Of klik direct op deze link: https://www.linkedin.com/groups/8989854/. Klik vervolgens op ‘lid worden’.

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op