Tweede editie van Online Banenmarkt Friesland op 2 februari

Na het grote succes van onze eerste Online Banenmarkt Friesland organiseren we op 2 februari 2021 een tweede editie. Ook deze vindt plaats tussen 10.00 en 13.00 uur op LinkedIn. Vanaf deze datum zullen alle Online Banenmarkten in Nederland op hetzelfde moment plaatsvinden. Inmiddels staat de teller van het aantal leden van de Online Banenmarkt Friesland op meer dan 1500.

Zelfde datum voor alle Online Banenmarkten

Tijdens de eerste editie van de Online Banenmarkt Friesland werden 109 vacatures en 130 pitches en CV’s gedeeld. Het is een bewuste keuze om de tweede Online Banenmarkt op 2 februari te organiseren. Op dit moment vinden namelijk alle Online Banenmarkten in Nederland tegelijk plaats. Regio’s die dan in ieder geval aansluiten, zijn: Groningen, Drenthe, Zwolle, Twente, Rivierenland, Haaglanden, Stedendriehoek en NW Veluwe, Noordoost-Brabant, Midden-Brabant, Nijmegen en Zuid-Holland.

Alternatief voor fysieke banenmarkt

De Online Banenmarkt Friesland is een alternatief voor fysieke banenmarkten die door de coronacrisis niet door kunnen gaan. Via de LinkedIn-groep Online Banenmarkt Friesland bieden werkgevers, intermediairs en uitzendbureaus vacatures aan. Ook werkcoaches zijn aanwezig om werkzoekenden een handje te helpen. Werkzoekenden hebben in de groep de mogelijkheid om zichzelf via een CV of persoonlijke pitch onder de aandacht te brengen. Daarnaast moedigen we iedereen aan om vooral met elkaar het gesprek aan te gaan en te netwerken om zo de perfecte match mogelijk te maken.

Plaats je bijdrage tijdens de Online Banenmarkt

Het is verstandig om te wachten met het delen van je bijdrage tot 2 februari. Op die dag zijn er namelijk zo veel mogelijk partijen op hetzelfde moment online. Hierdoor is de kans veel groter dat een bijdrage reacties, gesprekken, betrokkenheid en actie uitlokt. Kan jouw vacature of pitch echt niet wachten? Dan kun je je bijdrage nu natuurlijk al in de groep plaatsen.

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op