Vacature Woonzorgondersteuner Noorderbreedte

Heb jij een warm hart? Wil je graag een luisterend oor bieden en een helpende hand zijn voor oudere mensen? Dan is dit een geweldige kans op een mooie baan!

Op dit moment ontvang je een uitkering en wij willen je graag zo snel mogelijk aan het werk helpen. Zorginstelling Noorderbreedte is op zoek naar woonzorgondersteuners voor bijna alle werklocaties in Friesland. Vast en zeker ook bij jou in de buurt! Het gaat om een baan per 1 januari 2019 van 15-24 uur per week met goede arbeidsvoorwaarden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je een vaste aanstelling krijgt.

Alle informatie over deze functie is te vinden op werkenbijnoorderbreedte.nl

Solliciteren

Tussen 13 en 22 november worden er op verschillende locaties speeddates (gesprekken met een medewerker van Noorderbreedte) gehouden. Tijdens deze speeddates kun je je laten informeren over de functie en vertellen wat jij te bieden hebt. Zorg dat je goed voor de dag komt en neem je recente cv mee.

Aanmelden

Aanmelden voor de speeddates kan via werkenbijnoorderbreedte.nl. Wees er snel bij want vol is vol! Vertel je contactpersoon van je uitkeringsinstantie (gemeente of UWV) dat je je aanmeldt.

Heel veel succes!

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op