Webinar Herstelprogramma Fryslân Werkt! Donderdag 22 april 12:00 - 12:45

Webinar ‘Herstelprogramma Fryslân Werkt!’

Donderdag 22 april | 12:00 - 12:45

Met trots presenteren wij als eerste arbeidsmarktregio van Nederland het regionale herstelprogramma voor de Friese arbeidsmarkt: een stevig pakket aan stimuleringsmaatregelen die ervoor moeten zorgen dat in deze crisistijd niemand langs de zijlijn hoeft te staan als het op werk aankomt. En daar willen we jou graag meer over vertellen!

Waar liggen de kansen? Wat staat er in het herstelprogramma? Wat doen wij? En wat kun jij doen? Dát en meer hoor je tijdens het webinar ‘Herstelprogramma Fryslân Werkt!

Wegwijs in het Friese herstelprogramma voor de arbeidsmarktregio

Er is serieus werk aan de winkel. Of het nu gaat om het oprichten van het regionale mobiliteitsteam, het inzetten van het Werkfitprogramma, van-werk-naar-werk-trajecten, NL leert door, praktijkleren of de aanpak van de jeugdwerkloosheid: donderdag 22 april staan we klaar om je te vertellen wat de plannen zijn voor Fryslân de komende twee jaar.

Programma

Te gast zijn bestuursvoorzitter van Fryslân Werkt! Friso Douwstra, Alice Muller van ROC Friese Poort en Henk Heijink van UWV Werkbedrijf Friesland. Daarnaast kun je luisteren naar een aantal andere gasten die vanuit hun achtergrond vertellen wat het herstelprogramma voor hen betekent. Het webinar wordt gepresenteerd door Roelof Lousma.

Na dit webinar weet je:

  • Uit welke drie lijnen het herstelprogramma bestaat en wat dit inhoudt.
  • Hoe je invloed kan uitoefenen op de concrete invulling van de lijnen.
  • Welke momenten je in je agenda kunt zetten om helemaal bij te blijven wat er speelt binnen het programma en binnen Fryslân Werkt!

Webinar link
Vooraf aanmelden voor dit webinar is niet nodig. Deelnemen kan eenvoudig door te klikken op deze link en je ter plekke aan te melden. Het webinar begint dan om 12:00.


Stuur gerust door!

Heb je collega’s of werkrelaties voor wie dit webinar ook nuttig kan zijn? Stuur deze paginalink gerust aan ze door! 

Samen met onze partners zorgen we ervoor dat Fryslân werkt!
 


 

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op