Nieuws

19 mei 2022

WerkFit traject voor BAB-kandidaten

Header afbeelding

Deel artikel

Voor mensen met een BAB-indicatie, die (tijdelijk) geen werk hebben, is het belangrijk toch in het werkritme te blijven (of te komen). Voor hen bieden we vanuit Het Noorden werkt door het WerkFit traject aan. Dit traject vindt plaats binnen één van de SW-bedrijven in Friesland.

Over het WerkFit traject
Binnen het WerkFit traject kunnen kandidaten weer wennen aan het hebben van een baan. Het traject kan bestaan uit één of meerdere activiteiten die zijn afgestemd op de wensen, capaciteiten en belastbaarheid van de kandidaat.

In het kort:

Aanmelden en meer informatie

Je kunt jouw kandidaat aanmelden via het aanmeldformulier interventie RMT Friesland (Let op: het WerkFit traject is geen scholing of crisisdienstverlening). Binnen twee werkdagen nemen we contact op om jouw aanvraag met je door te nemen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het WerkFit traject? Stuur dan een mail naar Alien Spoelstra of Coby Draaistra.

Alien Spoelstra
a.spoelstra@pastiel.nl
Coby Draaistra.
coby.draaistra@leeuwarden.nl

Deel artikel

Andere berichten

De week van de kennismaking

Doe jij mee aan de Week van de Kennismaking? Altijd al eens willen weten hoe het is om op een vrachtwagen te rijden, beveiliger te zijn of misschien droom je van een baan in de techniek?

Lees meer
Documentaire SummerSchool Plus! Omrop Fryslân

Trendstudies van gerenommeerde partijen als UWV en Sociaal Planbureau zijn het erover eens: nieuwkomers zijn hard nodig om het arbeidspotentieel op peil te houden. En toch hebben veel werkgevers ‘koudwatervrees’ bij het aannemen van nieuwkomers.

Lees meer
Werkvoucher is ook in 2023 beschikbaar

Ook in 2023 kunnen werkgevers een vergoeding krijgen twv €2000 wanneer zij een medewerker in dienst nemen die een uitkering ontvangt vanuit de Participatiewet. Deze werknemer gaat in ieder geval 6 maanden lang minimaal 24 uur per week aan het werk en de werkgever heeft de bedoeling om de arbeidsovereenkomst bij goed functioneren te verlengen.

Lees meer
Ga naar de inhoud