WerkParade: werkgevers gezocht!

Wij geloven dat de huidige tijd vraagt om een eigenzinnige kijk op het thema werk. Daarom organiseren wij op 1 april 2020 de WerkParade, het grootste banenevent van het Noorden, waar we ontmoetingen tot stand willen brengen tussen ruim 5.000 bezoekers en 250 standhouders. De WerkParade is voor alle inwoners van Friesland die nu zonder werk zitten.

Verwacht geen standaard banenbeurs met stands, mannen in pakken en folders, maar een bannervrije parade waar het bruist van de energie en van alles te beleven en ervaren is! Denk aan foodtrucks, live muziek, workshops, entertainment en een super strakke programmering rondom de actualiteit van werkend Noord Nederland.

Werkgevers gezocht!

Van standhouders, werkgevers dus, vragen we aandacht en creativiteit in het presenteren van je bedrijf. We nodigen je uit groot te denken, we hebben de ruimte om breed uit te pakken!

Denk aan rijles in een bus, callcenter training, sleutel aan je toekomst (auto / leidingen), mini hackathon, AED les en meer. Wil je een workshop of korte training geven, hartstikke leuk! Wij denken hierin uiteraard graag met je mee. 

Informatie en aanmelden

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op