Takomst yn T√Ľke Technyk

startdatum opleiding: 4 september 2023aantal deelnemers:8successvol afgerond:certificaat

Ben je op zoek naar een baan in de techniek? Vijf gerenommeerde Friese installatiebedrijven (Van der Weerd Installatietechniek, Pranger-Rosier Installaties, ITBB, Lodema Elektrotechniek, Koninklijke Damstra Installatietechniek en Wij Techniek), bieden jou een cursus aan waarmee je – na succesvolle afronding – meteen bij een van onze bedrijven aan de slag kunt. Je krijgt in 8 weken een opleidingstraject met theorie en praktijk. In totaal zijn er 8 plaatsen. Na een intake bepalen wij of jij bent geselecteerd.

Je cursus wordt betaald door de vijf bedrijven. Je wordt specifiek opgeleid voor E (Elektrotechniek) of W (natte installatie, cv/riolering/loodgieter), maar een combinatie hiervan is ook mogelijk. In de richting van de utiliteit/grote projecten, je komt dus niet bij particulieren over de vloer om bv. de riolering aan te passen.

Voorwaarden

  • minimaal MBO 2 werk- en denkniveau;
  • affiniteit met techniek;
  • 100% aanwezigheid;
  • maximale inzet;
  • rijbewijs B is wenselijk. 

Diploma of certificaat?

Na afloop van de cursus ontvang je drie certificaten:

  1. VCA
  2. Veiligwerken op hoogte
  3. Basisbeginsel E en W

Met deze certificaten kun je aan de slag bij een van de vijf bedrijven. Dit kan met een BBL-traject (werken en leren met salaris) of, als je al passende werkervaring hebt, zonder leertraject, maar met een fulltimebaan.

Startdatum

volgt

Locatie

Theorie en praktijk in De Westereen (verzorgd door Friese Poort): maandag t/m woensdag. De andere dagen werk je bij de aangesloten bedrijven.

Meld je meteen aan

Meer informatie: Callista de Vrij

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op