RMT

Fryslân Werkt Door! - Regionaal Mobiliteitsteam Fryslân

Het zijn onzekere tijden. Maar één ding weten we zeker: de coronacrisis heeft invloed op de arbeidsmarkt. Er zullen banen verdwijnen, verschuiven én er zal nieuw werk ontstaan. In de zorg, techniek, bouw, logistiek en horeca is er nu volop werk. In deze onzekere tijden is het fijn om zeker te zijn van passende begeleiding in de zoektocht naar het nieuwe werk. Wij bieden hulp op maat. Op deze website vind je binnenkort meer informatie over waar jij terecht kunt voor advies, bemiddeling, begeleiding of scholing.

Neem contact op met rmt@fryslanwerkt.nl.

Is één van onderstaande situaties op jou van toepassing? Dan kunnen we je nu al helpen:

Ik ben werkgever en wil talentvolle medewerkers in Fryslân, Groningen, Drenthe aantrekken, behouden of tijdelijk uitlenen.

Dan kunnen we je nu al helpen: Wij brengen je in contact met werkgevers die een (tijdelijk) overschot aan personeel hebben of juist mensen zoeken.

Ik ben werknemer of zelfstandig ondernemer en ben door de crisis  (bijna) mijn baan of werk verloren.

Dan kunnen we je nu al helpen: Wij ondersteunen je in je zoektocht naar nieuw werk. Op een manier die aansluit bij wat jij echt nodig hebt. Wij bieden (extra) begeleiding, scholing en hulp, bijvoorbeeld bij schulden.

Ik ben student met een leerbaan en dreig deze te verliezen.

Dan kunnen we je nu al helpen: Wij adviseren je over de te nemen stappen.

Fryslân Werkt Door is een regionaal samenwerkingsverband dat voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers in de regio Fryslân een soepele overgang naar (nieuw) werk mogelijk maakt. Aangesloten partners zijn de vakbonden CNV, FNV, werkgeversorganisatie VNO-NCW/MKB, gemeenten, UWV, SBB en onderwijsinstellingen in de regio. Wij werken nauw samen met het WerkgeversServicepunt Fryslân Werkt!, Leerwerkloket, de uitzendbranche en andere initiatieven die bijdragen aan de regionale arbeidsmarkt.